Historie

Site Project ApS blev stiftet i juni 2008, efter at vores kalenderhjemmeside DayWeekYear.com blev vist i fjernsynet.

Vores primære formål var dengang at lave reklamefinansierede hjemmesider, som gav stor værdi for brugeren, men var gratis at benytte.

Vores indtægt blev suppleret med freelance-arbejde for andre firmaer.

I 2009 gik Regneregler.dk i luften, efter Ulrich gennem et stykke tid havde hjulpet venners børn med matematik. Vi opdagede, at der manglede et online-hjælpemiddel, som forklarede tingene helt simpelt og både havde formler samt regnemaskiner, der kunne vise mellemregninger. Regneregler.dk kørte lidt i sit eget spor som hobbyprojekt i starten, men vi opdagede ret hurtigt, at besøgstallet voksede eksplosivt.

I januar 2012 tilføjede vi en app til Android-telefoner, som hurtigt erobrede førstepladsen i kategorien “Gratis uddannelse” på Google Play. Denne app blev i august 2012 fulgt op med en version til iPhone, og vi holdt nogle velfortjente fridage.

Under ferien blev vi ringet op med beskeden: “Jeg har lige set jeres app på TV, I blev nævnt som bedste app til skolestart i Godmorgen Danmark”.  Da vi kom hjem, kunne vi se, at vi nu også lå nr. 1 på iTunes App Store. Et par dage efter blev vi kontaktet af Kulturministeriet, der kunne fortælle, at vi var nominerede til en pris i FN-regi, inden for bedste apps til undervisningsbrug.

Vi passerede herefter 100.000 app-downloads på meget få dage. Besøgstallet på hjemmesiden steg samtidigt drastisk, og i september 2012 besluttede vi os for at stoppe næsten alle andre aktiviteter og satse 100 % på Regneregler.dk.

Den 1. december 2012 startede vi derfor op på fuld tid i lokalerne på Vækstfabrikkerne i Slagelse.

Over 10.000 besøger hver dag Regneregler.dk, og vores app er downloadet til mere end 300.000 smartphones og tablets.

I øjeblikket er vi i gang med at lave målrettede online hjælpemidler til grundskolerne. Samtidigt er Regneregler.dk ved at blive oversat til andre sprog.

Da vi sagtens kunne have endnu mere fart på, er vi i øjeblikket på udkig efter investorer (gerne med erfaring inden for markedsføring af digitale produkter), som kan være med til at accelerere Regneregler-projektet yderligere.